Foto Job Salgchef

Afdelingsleder til salgskontoret i Aalborg

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus.
Vil du være en del af teamet?

Til salgskontoret i Aalborg søger vi en profil, der kan lede og drive salget i et konkurrencepræget marked i konstant forandring. Er du en dygtig leder med gode kommunikative evner og en solid salgsledererfaring, så er det måske dig, vi mangler.

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Jobbet

Med reference til regionsdirektøren får du ansvaret for at drive det daglige salg i vores afdeling i Aalborg. Du bliver ledelsesansvarlig for fire engagerede byggerådgivere. Og i dit daglige arbejde vil du opleve solid sparring med afdelingslederne i hhv. Herning og Aarhus.


Vores afdeling i Aalborg er forholdsvis ny, og er i en spændende udvikling. Afdelingen står nu for at skulle flytte sig til næste niveau. Du skal derfor være med til at styrke salgsafdelingen med et stort drive, involvering og gode lederegenskaber.

 

Virksomheden har en klar vision med en stærk tro på den enkelte medarbejder og dennes evne til at løfte opgaver og tage ansvar. Der er en høj grad af tillid og agilitet i virksomheden, hvor værdier som engagement, ordentlighed, handlekraft og sund fornuft er dybt forankret.

Du får ansvaret for det overordnede salgsbudget i afdelingen, og du skal forvente en hverdag, hvor ledelse og coaching af medarbejdere fylder meget. Du skal være en stærk rollemodel, der viser virksomhedens værdier både til kunder og organisationen som helhed.

En anden og væsentlig opgave bliver – i samarbejde med regionsdirektøren - at drive og eksekvere salgsstrategien, at bidrage til videreudvikling af strategien og udarbejde og gennemføre handlings- og aktivitetsplaner. Hovedvægten ligger dog på ledelsesopgaven og din evne til at samle, videreudvikle og sparre med teamet.

Profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har ledelseserfaring og gerne fra en lignende stilling, såsom afdelingsleder, salgsleder eller salgschef.

Som person har du gode lederegenskaber og et stort drive. Du er god til at kommunikere og motivere. Du har stor forretningsforståelse og øje for kunderne. Du har fokus på medarbejdernes udvikling, udfordringer og mål, og du viser dem vejen via eget salg og det gode eksempel.

Vi tilbyder
Du tilbydes et spændende job i en velkonsolideret danskejet familievirksomhed med et stort potentiale og stærke værdier. Du bliver en del af et stort team af engagerede og stolte medarbejdere i en af Danmarks førende virksomheder inden for byggeri af enfamiliehuse.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte adm. direktør Thomas Dahl på tlf. 23 73 37 02.
Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro, mærket "Afdelingsleder Aalborg" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk



289 Dæmpet
Foto Job Salgchef