Foto Beregner

Beregner søges til Rødekro

Vi har forrygende travlt og søger en beregner til Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.
Vil du være en del af teamet?

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Er du vores nye kollega?

Du kommer til at sidde på hovedkontoret i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med blandt andet kalkulationen af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som beregner får du en central rolle og en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

I jobbet skal du samarbejde med leverandører og håndværkere for at sikre, at det enkelte hus bliver opført efter kundens individuelle ønsker, i højeste kvalitet og inden for de økonomiske rammer.

Derfor er det vigtigt, at du har en bred byggeteknisk viden, der gør dig i stand til at løse opgaver inden for alle byggeriets fag.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

Om dig:

Vi tilbyder:
Du får en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner.
Der er tale om et ansvarsfuldt og selvstændigt job i en velfungerende beregnerafdeling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte beregnerchef, Tommy Johansen på tlf. 30 73 99 28 eller tjo@eurodan-huse.dk.
Tiltrædelse den 1. august eller derefter.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as. Skånevej 15, 6230 Rødekro, att. beregnerchef Tommy Johansen, mærket ”Beregner Rødekro” eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Foto Beregner