Stillingsopslag Marketing

Marketingchef søges til hovedkontoret i Rødekro

Hos eurodan-huse har vi en vision om at være danskernes foretrukne byggefirma. Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. Vil du være en del af teamet?

Vi søger en profil, der har lederevner og erfaring med kunderejser, kundeoplevelser og brandopmærksomhed.

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Jobbet
Med reference til adm. direktør søger vi en leder til vores marketingafdeling, som i dag består af tre medarbejdere. Du har erfaring med kunderejser og kundeoplevelser på tværs af digitale og fysiske kanaler. Du har værktøjerne til at afdække vores kunders adfærd og behov og har sigte mod at generere leads samt optimere behandlingen af disse.

Du bliver ansvarlig for at planlægge og gennemføre marketingstrategien i tæt samarbejde med vores adm. direktør samt vores eksterne samarbejdspartnere indenfor reklame og digital markedsføring.

 

Kommunikationsformen spænder bredt lige fra content på hjemmeside, fysiske annoncer, nyhedsmails, event invitationer, sociale medier, video m.m.

Du får et kompetent team stillet til rådighed, som udfører stort set alt materiale inhouse. Din største rolle er at lede og udvikle afdelingen, daglig sparring samt at sætte retningen for virksomhedens markedsføringsstrategi. Den resterende tid skal du sammen med teamet drifte på opgaveniveau.

Du får et af branchens største markedsføringsbudgetter til rådighed, og du er ansvarlig for, at virksomheden opnår maksimal udnyttelse af budgettet.

Profil
Du er kreativ, modig og har energi, der smitter af omkring dig. Du har naturlige lederevner og er i stand til at lytte, analysere og tage beslutninger.

Du er faglig kompetent inden for flere af de værktøjer, der anvendes til udførelse af ovenstående opgaver.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som leder i en marketingafdeling.

Vi tilbyder
Du tilbydes et spændende job i en velkonsolideret danskejet familievirksomhed med et stort potentiale og stærke værdier. Du bliver en del af et stort team af engagerede og stolte medarbejdere i en af Danmarks førende virksomheder indenfor byggeri af enfamiliehuse.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte adm. direktør Thomas Dahl på tlf. 23 73 37 02.

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro, mærket "Marketingchef" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

 289 Dæmpet
Stillingsopslag Marketing