Foto Beregner

Projektberegner/kalkulatør søges til Aarhus

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør
til Aarhus.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.
Vil du være en del af teamet?

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Er du vores nye kollega

Du kommer til at sidde på vores kontor i Aarhus, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med blandt andet kalkulationen, indkøb og projektering af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle, og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Om dig:

Vi tilbyder:
Du vil få en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner.
Der er tale om ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt 40 gode kollegaer i en velfungerende teknisk afdeling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte beregnerchef, Tommy Johansen på tlf. 30 73 99 28.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as. Skånevej 15, 6230 Rødekro, mærket ”Projektberegner/kalkulatør Aarhus” eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Foto Beregner