Job Kontor

Servicekoordinator til Rødekro

Vi søger engageret servicekoordinator til Rødekro.
Send din ansøgning via e-mail på 
job@eurodan-huse.dk

eurodan-huse satser på kvalitet - også når det gælder medarbejdere

Jobbet 
Din primære opgave bliver - i samarbejde med det øvrige service-team -  at stå for håndtering af indkomne service- og reklamationshenvendelser. Du kommer til at fungere som det vigtige bindeled mellem vores kunder, byggeledere og håndværkere. Arbejdet udføres fra skrivebordet i tæt samarbejde med byggelederne i marken, der hjælper dig med at danne det fulde overblik. 

Som servicekoordinator af vores byggerier i Danmark kommer du til at arbejde med en bred vifte af alsidige arbejdsopgaver. Du er fleksibel, serviceminded og går til opgaverne med stor entusiasme og omhu. Du besidder værdier som engagement, handlekraft, ordentlighed og sund fornuft.

Profil
Som person er du en positiv, effektiv og serviceminded teamspiller, der er god til at lytte og tale med mange forskellige mennesker. Ordenssans og overblik er naturligt for dig, og du har gode koordineringsevner. Du kan arbejde selvstændigt med mange alsidige opgaver, er pligtopfyldende og klar til gøre en ekstra indsats, når det kræves.

Du må gerne være uddannet byggetekniker, håndværker eller have arbejdet i en funktionærlignende stilling inden for bygge- eller forsikringsbranchen. Det vigtigste er, at du har byggeteknisk indsigt fra eksempelvis en håndværkervirksomhed, byggeplads eller som tilsynsførende.

Vi tilbyder
Du får en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner. Der er tale om et ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en velfungerende organisation med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teknisk direktør, Christian Aakjær Jacobsen på tlf. 30 73 82 21.

Send skriftlig ansøgning, CV og foto, vedlagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro, att: Christian Aakjær Jacobsen, mærket "Servicekoordinator" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

Job Kontor

Se øvrige ledige jobs hos eurodan-huse her