Job Kontor

Servicekoordinator til Rødekro

Som servicekoordinator af eurodan-huses byggerier i Danmark kommer du til at arbejde med en bred vifte af alsidige arbejdsopgaver. 

Din primære opgave bliver - i samarbejde med det øvrige service-team -  at stå for håndtering af indkomne service- og reklamationshenvendelser. 

 

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Jobbet 
Du kommer til at fungere som det vigtige bindeled mellem vores kunder, byggeledere og håndværkere. Arbejdet udføres fra skrivebordet i tæt samarbejde med byggelederne i marken, som hjælper dig med at danne det fulde overblik. 

Profil
Som person er du en positiv, effektiv og serviceminded teamspiller, som er god til at lytte og tale med mange forskellige mennesker. Ordenssans og overblik er naturligt for dig, og du har gode koordineringsevner. Du kan arbejde selvstændigt med mange alsidige opgaver, er pligtopfyldende og klar til gøre en ekstra indsats, når det kræves.

Du må gerne være uddannet byggetekniker, håndværker eller have arbejdet i en funktionærlignende stilling inden for bygge- eller forsikringsbranchen. Det vigtigste er, at du har byggeteknisk indsigt fra eksempelvis en håndværkervirksomhed, byggeplads eller som tilsynsførende.

Vi tilbyder
Du får en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner. Der er tale om et ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en velfungerende organisation med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teknisk direktør, Christian Aakjær Jacobsen på tlf. 30 73 82 21.

Send skriftlig ansøgning, CV og foto, vedlagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro, att: Christian Aakjær Jacobsen, mærket "Servicekoordinator" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Job Kontor

Se øvrige ledige jobs hos eurodan-huse her