Foto Beregner

Skitsearkitekt søges til Roskilde

Vi har forrygende travlt og søger en skitsearkitekt med ambitioner til vores kontor i Roskilde.

Hos eurodan-huse er vi kendte for at skræddersy boligprojekter, så vores kunder får præcis det hus, de drømmer om. 

eurodan-huse satser på kvalitet - også når det gælder medarbejdere

Er du vores nye kollega?

Dit primære arbejde vil være skitsering af forslag til kundernes individuelle byggeri for byggerådgiverne i Roskilde. Du indgår i vores team af skitsearkitekter, der er placeret i Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus.
Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, såsom projektering af boligbyggeri - herunder større og mindre projekter i Revit.

Profil
Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent, bygningskonstruktør eller lignende og har erfaring i Revit. Din personlighed, og indstilling til tingene, er vigtig, for vi leder efter en person, der har både energi og lyst til at gøre en forskel.

Det er vigtigt, du er grundig i dit arbejde, og at du er kreativ og fleksibel. Vi lever af vores kunder, og derfor er det en selvfølge, at du vægter service højt, er kundeminded og har øje for detaljen.

Det er et krav, at du har bopæl i nærheden af kontoret i Roskilde.

Vi tilbyder
Et ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en velfungerende organisation. Du får også gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Hos eurodan-huse er der ikke langt fra beslutning til handling. Vi er kendetegnet ved en relativ flad organisation, derfor er det vigtigt, du har et åbent sind og en naturlig nysgerrighed. Du besidder værdier som engagement, handlekraft, ordentlighed og sund fornuft. 

 

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk personalechef, Christian Baik Duus på tlf. 79 23 65 29.
Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro,  att.teknisk personalechef, Christian Baik Duus, mærket "skitsearkitekt" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Foto Beregner