Foto Beregner

Skitsearkitekter søges til Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus

Vi har forrygende travlt og søger skitsearkitekter med ambitioner til vores kontorer i Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus.

Hos eurodan-huse skræddersyr vi boligprojekter, så vores kunder får præcis det hus, de drømmer om. 

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Er du vores nye kollega?

Dit primære arbejde vil være skitsering af forslag til kundernes individuelle byggeri i samarbejde med byggerådgiverne. Du indgår i vores team af skitsearkitekter, der er placeret i Rødekro, Roskilde, Hillerød og Aarhus.
Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, i forbindelse med projektering af boligbyggeri - herunder større og mindre projekter i Revit.

Profil
Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent, bygningskonstruktør eller lignende og har erfaring i Revit. Din personlighed, og indstilling til tingene, er vigtig, for vi leder efter en person, der har både energi og lyst til at gøre en forskel.

Det er vigtigt, du er grundig i dit arbejde, og at du er kreativ og fleksibel. Vi lever af vores kunder, og derfor er det en selvfølge, at du vægter service højt, er kundeminded og har øje for detaljen.

Vi tilbyder
Et ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en velfungerende organisation. Du får også gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Hos eurodan-huse er der ikke langt fra beslutning til handling. Vi er kendetegnet ved en relativt flad organisation, derfor er det vigtigt, du har et åbent sind og en naturlig nysgerrighed. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tegnestuechef, Mads Christensen på tlf. 79 23 66 82.
Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as, Skånevej 15, 6230 Rødekro, att: tegnestuechef, Mads Christensen, mærket "Skitsearkitekt Rødekro", "Skitsearkitekt Roskilde" "Skitsearkitekt  Hillerød" eller "Skitsearkitekt Aarhus"  eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Foto Beregner