Foto Beregner

Tilbudsberegner til jord og fundering søges til Rødekro

Vi har forrygende travlt og søger en tilbudsberegner til jord og fundering til Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en relativ stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.
Vil du være en del af teamet?

Handlekraft, engagement, ordentlighed
og sund fornuft,
er værdierne
i vores
FUNDAMENT

Er du vores nye kollega

Vi søger en beregner til en nyoprettet stilling. Du kommer til at beskæftige dig med udarbejdelse af løsninger til fundering af individuelle huse, tilbudsberegning af fundering til vores kunder og meget mere.
Fra en central position i virksomheden får du en bred kontaktflade til kollegaer, entreprenører, bygherre og deres rådgiver.
Du kommer til at sidde på hovedkontoret i Rødekro, i den tekniske afdeling, hvor du sammen med en kollega får ansvaret for fundering af vores huse.

Om dig:

Vi tilbyder:
Hos os får du en spændende og udfordrende stilling i en vækstorienteret og fremsynet familieejet virksomhed med klare visioner.
Der er tale om et ansvarsfuldt og selvstændigt job blandt gode kollegaer i en velfungerende teknisk afdeling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funderingsansvarlig Kaj Hansen på tlf. 79 23 66 33.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send skriftlig ansøgning, C.V. og foto bilagt relevant dokumentation til eurodan-huse as. Skånevej 15, 6230 Rødekro, mærket ”Tilbudsberegner jord og fundering, Rødekro" eller via e-mail på job@eurodan-huse.dk

289 Dæmpet
Foto Beregner