COVID 19 Ansvar Banner

Information om coronavirus / COVID-19- forholdsregler: 
Vi tager ansvarlige forholdsregler. Men vi står stadig til rådighed.

Vores udstillingshuse er åbne igen, men under ændrede forhold. Vi håber, du vil udvise sund fornuft, når du færdes i huset. Vi vil stadig gerne hjælpe dig på rejsen til dit drømmehus. 

Vi har udvidet åbningstiderne i vores udstillingshuse. På den måde kan vi sikre, at hver familie kan komme ind hver for sig og få en individuel fremvisning af huset.

Derfor er udstillingshusene åbne hver søndag fra kl. 11 – 16.

Når vi mødes i udstillingshusene, tager vi vores forholdsregler – for din og vores sikkerhed: Vi bruger håndsprit, men giver ikke hånd.

Du kan stadig booke et personligt møde med en byggerådgiver, eller vi tilbyder at afholde videomøder eller telefoniske møder. 

Du kan selvfølgelig fortsat regne med vores høje serviceniveau og gode humør. 

Du kan booke en fremvisning i et udstillingshus eller et møde ved at kontakte os på tlf. 70237388, mail: salg@eurodan-huse.dk eller booke et møde her. Det gælder alle ugens 7 dage.

Vores kontorer er stadig lukket for personlig fremmøde uden forudgående aftale, da alle administrative medarbejdere arbejder hjemmefra for at mindske smitterisikoen. 

Du er altid velkommen til at ringe eller maile til os.

På byggepladserne fortsætter håndværkerne arbejdet i små hold, og vi håber, at vi kan levere alle huse som planlagt. Vi kan dog ikke afvise, at der kan komme udefrakommende faktorer, der kan få betydning for byggeriet -  vi håber på jeres forståelse!

Ovenstående er naturligvis et øjebliksbillede, der kan ændre sig med kort varsel. Vi vil løbende holde jer opdateret på vores forskellige kanaler og opfordrer generelt til at følge myndighedernes anvisninger.

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)