Tilbage til oversigten

Plads til store og små

Kystmarken 31
5500 Middelfart

Huset er til salg. Pris kr. 4.995.000

  Hent materiale på huset her

På Kystmarken 31 kan du besøge et helt fantastisk vinkelhus på hele 184 m².  Så snart du træder ind i husets rummelige køkken/alrum, er du ikke i tvivl om er her er tale om noget særligt. Her er skrålofter, hvilket giver en fantastisk fornemmelse i rummet, og på en eller anden måde gør rummet endnu større. Inventaret er i lyst træ, og skjult bag en af fronterne findes et praktisk depotrum.

Over køkkenet er der to ovenlys, som tilfører masser af lys. Og sidder du ved spisebordet, har du et smukt udsyn til haven, via de store dobbeltdøre. Du kan også se en af husets særlige detaljer, nemlig newyorkervinduet ind til bryggerset. En smuk og gennemført detalje.

Skrillinge Kystmarken 31 K6

Store dobbeltdøre fører til stuen, hvorfra der er adgang til haven og til den overdækkede terrasse. Herfra er der også adgang til forældreafdelingen med et stort soveværelse, et smukt, lyst walk-in closet og et fantastisk badeværelse med shampoohylde, rainshower, unidrain og en smuk newyorker væg som afskærmning til brusenichen.

I modsatte ende af huset findes intet mindre end tre børneværelser og et dejligt badeværelse med indbygget shampoohylde med lys. Huset byder også på et stort kontor, hvor adgangen er via en stor newyorkerdør.

Huset har en integreret dobbeltgarage, som har en ekstra, lækker detalje med vinduer og en dør med glas. På den måde undgår du en mørk garage. Huset er opført med smuk eurodan-gesims, afvalmet tag, vinduer med sprosser og en smuk lys mursten. Stilfuld og moderne.

Skrillinge Kystmarken 31 U2

Husets fordele
- Skrålofter i køkken/alrum
- Newyorkervægge og døre i flere rum
- Shampoohylder i badeværelser
- Tre børneværelser
- Integreret dobbeltgarage

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

Skrillinge Kystmarken 31 B1
Middelfart Kystmarken 31

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Få sat rammerne for din og familiens boligdrøm - book et møde her

Efter et møde vi du stå med en klar ramme for din kommende boligdrøm.  

 

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes