Tilbage til oversigten

Markant arkitektur

Linde Allé 46
5750 Ringe

Huset er til salg. Pris kr. 4.595.000

Her kan du opleve et fantastisk længehus med spændende arkitektur, højt til loftet og et væld af lækre detaljer. Udstillingshuset er på 171 velindrettede kvadratmeter med 52 m² dobbeltgarage med gulvvarme. Garagen er bygget vinkelret på længehuset, hvilket giver læ og skærmer for indkig på terrassen og i haven. Huset er opført med facade i gråbrune, blødstrøgne mursten, ensidig taghældning og tag belagt med sort tagpap. Høje, antracitgrå træ/alu vinduer og aluminiums-inddækning fuldender det minimalistiske udtryk.

Med køkken/alrummet i åben forbindelse med opholdsstuen får du her et stort rum på over 50 m². Skråloft med akustikfelter og ekstra høje vinduer giver masser af lys og en dejlig rumfornemmelse. Her kan du dække bord til mange og stadig føle, at der er god plads. Og med flere udgange til terrasse og have er det nemt, at flytte leg og hygge udenfor. 
Køkkenet er indrettet med stilrent inventar, hvor hvide fronter på vaskeøen kombineres med mørke højskabe. Messingarmatur, messinggreb og lyse træbordplader binder looket elegant sammen. Der er lagt lyse akustik kompositgulve i køkken/alrum, opholdsstuen og i alle værelser. 

Køkken med køkkenø, og moderne farver

Begge badeværelser har inventar med samme mørke fronter, messinggreb, messingarmaturer, hvide bordplader med formstøbt håndvask og væghængte toiletter med skjult cisterne. Forældrebadet er indrettet med dobbeltbrus og i begge badeværelser, er der indbygget shampoo-hylde. I badeværelserne og i bryggers/entré er der valgt flotte, grå 45 x 45 cm klinker.
Kom og besøg et spændende længehus hvor indretning og materialevalg matcher den moderne families ønsker.
Huset er forsynet med solceller og er isoleret iht. BR2018 Lavenergiklasse.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
52 m² garage med gulvvarme
Skråloft i køkken/alrum
Skjult depot
Ovenlysvinduer
Walk-in closet
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

dobbelt brusekabine med guld brusehoved
Ringe Linde Alle 46

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland