Tilbage til oversigten

Funktionelt familiehus

Gundinghave 5, Vonsild
6000 Kolding

 

Vi Bygger Kolding 2023

Velkommen til Gundinghave 5 - et stilrent vinkelhus på 175 m². Et familiehus, hvor særligt det store køkken/alrum med delvis åben forbindelse til stuen, skaber rammerne for godt samvær. De to rum adskilles af en smuk biopejs, som både giver hygge og varme til rummene. Det stilrene udtryk fuldendes af køkkenet med fronter i lyst træ og en klassisk hvid bordplade. Ingen tvivl om at træet skaber en fantastisk følelse af 'hjemlighed' og hygge, og med glasfronterne på forsiden får man desuden følelsen af eksklusivitet. Bag én af lågerne findes også et praktisk skjult depot.

Køkken/alrummet bliver ekstra rummeligt, fordi der tilføres masser af lys via to ovenlysvinduer over køkkenøen. Her er virkelig tale om husets hjerte og centrum, med et skønt lysindfald og som bare giver en følelse af 'lækker'. De store vinduespartier i både køkken/alrum og stue giver direkte adgang til terrasse og have. Fra stuen er der desuden adgang til husets forældreafdeling, som består af walk-in closet, soveværelse og et lækkert badeværelse med blandt andet shampoohylde og glasvæg ind til brusenichen. Her er inventaret i samme lune eg, hvilket bare sætter prikken over det eksklusive i. 

Kolding Gundinghave 5 K1

I modsatte ende af huset findes børneafdelingen. Den består af tre gode værelser og et badeværelse gennemført med samme inventar som i resten af huset. Husets entré, som blandt andet holdes lyst med en lystunnel i loftet, er også placeret her. Så når ungerne bliver større, kan de komme ind og ud uden at forstyrre resten af familien.

I denne ende af huset findes også et praktisk bryggers med direkte adgang til den integrerede dobbeltgarage der i øvrigt har varme i gulvet.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

Husets fordele
- Biopejs
- Lystunnel i gang
- To ovenlys i køkken/alrum
- Shampoohylde
- Skjult depot

Kolding Gundinghave 5 K2
Gundinghave 5 Kolding 1200X800

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland