Tilbage til oversigten

Højtbeliggende, moderne familiehus

Erlevhøj 55
6100 Haderslev

Pris 4.295.000

Velkommen til et fantastisk udstillingshus med et væld af lækre detaljer og en storslået udsigt. Længehuset er på 168 m² og har 54 m² integreret carport som vinkel på huset. Loft til kip i køkken/alrum, opholdsstue og gang giver optimal rumfornemmelse, mens ovenlysvinduer og store panoramavinduer i gavlen lader dagslyset strømme ind.
Huset er opført i lyse/brune, blødstrøgne mursten, der er murede gavle med gesims i facaden, sadeltag belagt med sorte betontagsten og matchende sorte vinduer og træværk.

Det store leverum på over 50 m² har god plads til store og små. Køkkenet er indrettet i en elegant kombination af hvide højskabe, mørkt finér på øvrige fronter, hvid bordplade samt sort vask og armatur. Hele rummet har store, mørke kvadratiske klinker på gulvet. Vend spisebordet, sæt plader i og vupti kan der dækkes op til mange. Den lange gang giver et flot kig gennem hele hele huset. Gulvet er - som i bryggers og i begge badeværelser - belagt med samme mørke klinke. 

Haderslev Erlevhøj 55 K1

Badeværelserne har samme mørke inventar som i køkkenet, der er valgt hvide formstøbte bordplader, sorte armaturer, væghængte toiletter med skjult cisterne og smukke, runde spejle med lys. Huset rummer desuden to store børneværelser, et kontor/gæsteværelse samt soveværelse med walk-in closet. Alle med gulv-til-loft vinduer og lyse parketgulve.
Kom til Haderslev og oplev et gennemført længehus med et eksklusivt og sammenhængende materialevalg.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Ovenlysvinduer i køkken/alrum
Loft til kip i køkken/alrum/opholdsstue og gang
Walk-in closet

 

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Haderslev Erlevhøj 55 G1
Samlet Haderslev 55

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse

Se vores øvrige huse i Jylland