Tilbage til oversigten

Lavenergi vinkelhus med plads til hverdag og fest

Helstrupbakken 49
7400 Herning

Huset er til salg. Pris kr. 3.995.000

Byg og nyt - 2023

Vi byder velkommen til et stilfuldt vinkelhus på 149 m². Her skal fremhæves husets store leverum på næsten 60 m². Centralt i huset ligger nemlig køkken/alrum og opholdsstue i delvis åben forbindelse. Det store rum giver mulighed for at omdanne huset fra hverdagsliv til store familiefester.

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar i farven brændt grå, og fronterne mod opholdsstuen er i massivt træ. Begge dele giver varme til rummet og en eksklusiv finish, som yderligere understreges af bordpladerne og den store stænkplade i stenlook. Prikken over i’et er rummets Quooker, som kan lave fem forskellige slags vand - nemlig varmt, koldt, afkølet, kogende og med blid brus. I køkken/alrummet er der desuden store vinduespartier, mod syd og vest, der giver en skønt lysindfald.

Hadsten Seglager 6 C2

Fra opholdsstuen er der adgang til husets overdækkede terrasse. Med det store vinduesparti skaber den overdækkede terrasse en naturlig forbindelse mellem udeliv og indeliv, og der er mulighed for at forlænge sommeren i begge ender af sæsonen. Forbindelsen til naturen understreges yderligere af det store ovenlysvindue, som virkelig lukker lyset ind, og giver en fantastisk rumfornemmelse.

De to rum bindes sammen af et smukt sildebens gulv, som også går igen i husets øvrige rum, og skaber en eksklusiv finish og en rød tråd. Endnu en gennemgående detalje er den øgede loftshøjde på 263 cm.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Inventarets træfronter føres igennem på begge badeværelser, og sammen med de gråbrune 50x100 cm klinker giver det en følelse af velvære. Badeværelserne har desuden indbygget shampoohylde, spejl med lys og væghængt toilet med skjult cisterne.

Udvendigt fremstår vinkelhuset flot med facade i smukke, blødstrøgne mursten i mørke nuancer, valmtag og sorte tagsten. Matchende sorte træ/alu vinduer fuldender det enkle udtryk.

Det store, isolerede redskabsrum huser al teknikken, som derfor ikke fylder indendørs.

Download materiale om huset her
Basilikum nærbillede

Husets fordele

- Quooker
- Sildebensparket
- Øget loftshøjde på 263 cm
- Shampoohylder
- Ovenlys

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år.

Gulerødder
Herning Helstrupbakken 49

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland