Tilbage til oversigten

Velindrettet vinkelhus

Funder Trindkær 90, Funder
8600 Silkeborg

Huset er til salg. Pris kr. 3.895.000

I vores nye udstykning i Funder byder vi velkommen til et moderne udstillingshus. Vinkelhuset er på 166 m² med overdækket terrasse og integreret dobbeltcarport. Huset er opført med facade i gule, blødstrøgne mursten og har sadeltag med valmede gavle og 75 cm udhæng. Taget er belagt med sorte betontagsten, der sammen med de sorte vinduer, fuldender det klassiske udtryk.

Det gennemgående køkken/alrum er i åben forbindelse med opholdsstuen. Rummet har store, lysgivende vinduespartier og flere udgange til terrasse og have. 
Gipsloft med akustikfelter i hele huset og skråloft i opholdsstuen sikrer en behagelig rumfornemmelse. Køkken/alrummet er smagfuldt indrettet med hvidt inventar med greb i sort, børstet stål og mørke bordplader. Gulvet er belagt med lyse 30 x 60 cm klinker, som også er valgt i bryggers/entré, depot og i begge badeværelser. I opholdsstue, soveværelse, walk-in closet og i værelserne, er der lagt mørke akustikgulve.

Stor åben stue med trægulv i mørke farver

Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen. Her findes soveværelse, walk-in closet og eget lækket badeværelse. Begge badeværelser har stilrent, hvidt inventar med hvide, helstøbte bordplader, brede spejle og væghængte toiletter med skjult cisterne. Vinkelhuset rummer desuden to gode børneværelser og et stort kontor/gæsteværelse, samt bryggers og praktisk depot. Huset har indgang direkte fra carporten, så det er nemt at komme tørskoet ind med indkøb og børn.
En populær planløsning og et lyst materialevalg kendetegner dette funktionelle familiehus.

Besøg os i
udstillingshuset
søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Overdækket terrasse
Walk-in closet
Depot


Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Soveværelse med seng og skabe i siden
Silkeborg Funder Trindkær 90

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland