Tilbage til oversigten

Velindrettet vinkelhus

Kildebækhøj 56
9280 Storvorde

Huset er til salg. Pris kr. 3.775.000

  Hent materiale på huset her

En populær planløsning kendetegner dette funktionelle eurodan-hus på 159 m². Huset har integreret carport og isoleret redskabsrum og er opført med facade i gråbrune, blødstrøgne mursten, valmede gavle og tag belagt med sorte betontagsten. Sorte vinduer, døre og træværk giver det klassiske hus et moderne udtryk. 

 

Det centrale køkken/alrum er indrettet med smagfuldt inventar, hvor kombinationen af stilrene, grå elementer, mørke bordplader og front på køkkenøen med gyldent træ, giver rummet karakter. Alle lofter er beklædt med lyst troldtekt, der sikrer en behagelig akustik i huset. Store vinduespartier, gulv-til-loft vinduer og franske døre giver god rumfornemmelse og masser af dagslys.

Moderne spisekøkken i brun og sort, med køkkenø

I forældreafdelingen, som har indgang fra opholdsstuen, findes soveværelse med skabsvæg og tilhørende badeværelse. Begge badeværelser har inventar med træfronter i varme toner, hvide helstøbte bordplader, indbyggede shampoo-hylder i brusenichen og væghængte toiletter med skjult cisterne. 
Børneafdelingen rummer tre gode børneværelser og eget lækkert badeværelse.

Udstillingshuset er åbent efter aftale

Husets fordele
Integreret carport
Gulv-til-loft vinduer
Dobbelt fransk dør til opholdsstue
Væghængte toiletter med skjult cisterne

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Børneværelse i mørkturkis farver
Storvorde Kildebækhøj 56

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse i Jylland