Tilbage til oversigten

Markant arkitektur og højt til loftet

Erisvænget 2,
6710 Esbjerg V

Kom og oplev et spændende vinkelhus på 166 m² med integreret funkiscarport. Huset har ensidig taghældning og er opført med facade i lyse, blødstrøgne mursten. De store gulv-til-loft vinduer og den øgede loftshøjde, giver huset et stramt og moderne udtryk. 

Det naturlige samlingspunkt for hele familien, er husets lyse køkken/alrum. Her er god plads til hverdagens gøremål med madlavning, lektielæsning og den indbyggede siddeniche kan fint indrettes til hyggekrog.

Rummet er indrettet stilrent med gråt inventar, mørke bordplader, sort vask og armatur og flotte 60 x 60 cm klinker på gulvet. Samme klinker er brugt i bryggers, entré/gang, depot og begge badeværelser.
Opholdsstuen adskilles fra køkken/alrummet med en moderne newyorker-dør, der lader lyset passere og giver et let udtryk. Soveværelset har skabsvæg og eget lækkert badeværelse med stor bruseniche. Begge badeværelser er indrettet med sort inventar, lyse helstøbte bordplader, væghængte toiletter med skjult cisterne og brede spejle. Fra køkken/alrum og opholdsstuen er der udgange til terrasser og haven.

Roskilde Gammel Trekronervej 57 S4

Huset rummer desuden tre gode børneværelser med gulv-til-loft vinduer og tilhørende badeværelse, praktisk depot og bryggers med direkte indgang fra den integrerede carport. Overskriften på dette fantastiske familiehus er masser af lys, behagelig rumfornemmelse og så er der kræset for detaljerne både ude og inde.
Huset er isoleret iht BR2018 Lavenergiklasse. 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Ovenlys-vindue i badeværelse
Praktisk depot
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Frederiksværk Skibsvænget 44 S5
Esbjerg Erisvænget 2

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland