Spændende familiehus med unikke detaljer

Hørbakken 13,
8382 Hinnerup

Velkommen til fantastiske 206 velindrettede kvadratmeter med masser af wauw-effekt. Vinkelhusets klassiske udtryk med blødstrøgne, grå-lige mursten med sort-brune nuancer, tag belagt med sorte betontagsten og facade med gesims, fuldendes af den murede dobbelte garage. Husets naturlige samlingspunkt er det store, gennemgående køkken/alrum. Her er god plads til familiens hverdag og den indbyggede bænk opfordrer til hygge og selskab.

Rummets næsten 34 m² har skråloft med akustikfelter, ovenlysvinduer og store vinduespartier, der giver dejligt lysindfald og en behagelig rumfornemmelse. Køkkenet er indrettet med eksklusivt inventar i farven mørk sand med sorte greb, sort vask og armatur samt mørke bordplader. 
Tag de tre trin ned i opholdsstuen og lad det smukke rum betage dig. Loft til kip og store vinduespartier giver lys og luft. Vinduerne i gavlen er ligeledes til kip, og brede vindueskarme er omdannet til hyggelige siddepladser. Den ene væg er udført som en elegant og rustik listevæg i gyldent træ, der både skaber akustisk velvære og samtidig giver varme til rummet.


Hinnerup Hørbakken 13 KM

Fra opholdsstuen er der indgang til soveværelset, der har walk-in closet og eget lækkert badeværelse med dobbeltbrus og indbygget shampoohylde.
Køkken/alrummet adskilles fra entré og gang med en stilfuld ”newyorker-væg” i en smuk kombination mellem glas og sort stål. Det markante look binder boligen sammen og skaber et let udtryk.
Resten af huset rummer tre gode børneværelser, badeværelse, bryggers og vaske/strygerum med udgang til det fri.
Begge badeværelser har stilfuldt hvidt inventar, hvide helstøbte bordplader, runde spejle med lys og væghængte toiletter med skjult cisterne. Gulvene i hele huset – undtagen i værelserne og soveværelset, hvor der er trægulve – er belagt med kvadratiske, grå klinker i et enkelt og råt look. Vinkelhuset har flere overdækkede terrasser og kroge med læ.
Fra garagen er der direkte indgang til husets bryggers. Gulvet i garagen er forsynet med klinker, og det store rum kan også snildt bruges til fest eller indrettes til fitness.
Et spændende hus hvor der er kælet for detaljerne – både hvad angår materialer, udstyrsniveau og farvevalg. En bolig hvor lys, højt til loftet og behagelig rumfornemmelse er i højsædet. 

 

Udstillingshuset er midlertidigt søndagslukket

Hinnerup Hørbakken 13 NY Væg

Husets fordele
Integreret dobbelt garage
Solceller
Loft til kip i opholdsstue
Vaske/strygerum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Hinnerup Hørbakken 13 Siddeniche

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland