Tilbage til oversigten

Funktionelt eurodan-hus på 160 

Tingager Enge 7
7500 Holstebro

Velkommen til et funktionelt eurodan-hus på 160 m² med forskudt integreret carport og overdækket terrasse. Længehuset er opført med valmtag belagt med mørke betontagsten og facade i smukke, blødstrøgne mursten. Gråsorte vinduer og sort træværk fuldender det moderne udtryk.

Husets samlingspunkt er det store køkken/alrum, som er smagfuldt indrettet med hvidt inventar, mørke bordplader og store lyse klinker.
Opholdsstuen er i delvis åben forbindelse med køkken/alrummet og begge rum har udgange til have og den skønne, overdækkede terrasse.

Fra køkken/alrummet er der ligeledes adgang til soveværelse med skabsvæg og eget lækkert badeværelse. I husets ene ende findes de tre rummelige børneværelser og badeværelse. Begge badeværelser har elegant hvidt inventar, hvide bordplader med formstøbte håndvaske., væghængte toiletter med skjulte cisterner, brede spejle og lyse klinker.

Holstebro Tingager Enge 7 K2

Fra carporten er der direkte indgang til det praktiske bryggers. Huset er overalt indrettet med lyse kvalitetsmaterialer. Gulv-til-loft vinduer, lyddæmpende gipslofter og akustikgulve, giver masser af lys og behagelig rumfornemmelse.

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Holstebro Tingager Enge 7 K1

Husets fordele
Væghængte toiletter
Integreret carport
Gulv-til-loft vinduer

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Holstebro Tingager Enge 7 So2

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)