Tilbage til oversigten

Fantastisk familiehus med masser af plads

Skovsvinget 6,
8700 Horsens

Velkommen til et gennemtænkt eurodan-hus på hele 187 m² med integreret carport og god plads til store og små.
Udvendigt er vinkelhuset opført med facade i flotte, mørke, blødstrøgne mursten, valmede gavle, tag belagt med sorte betontagsten og matchende gråsorte træ/alu vinduer.

Det store, gennemgående køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen er husets hjerte og her samles familien til hygge og madlavning. Skråloft, ovenlysvinduer og store vinduespartier tilfører køkken/alrummet masser af lys, mens akustikfelter sikrer en god rumfornemmelse. Køkken/alrummet er indrettet med stilrent hvidt inventar, der – kombineret med fronter i mørkt træ på køkkenøen og mørke bordplader – giver rummet kant. Det mørke træ går igen i inventaret på badeværelserne, som også er udstyret med hvide bordplader, formstøbte håndvaske og væghængte toiletter med skjult cisterne.

Horsens Skovsvinget 6 K4

En rummelig børneafdeling tilgodeser de mindste i huset med tre gode børneværelser og eget badeværelse. I den hyggelige alkove i køkken/alrummet, kan børnene slænge sig, slappe af og stadig være en del af det, der foregår i køkkenet. Fra opholdsstuen er der indgang til soveværelset med walk-in closet og lækkert bad.
Boligen har gipslofter med akustikfelter og gulv-til-loft vinduer. Gulvene i opholdsstue, børneværelser, soveværelse og walk-in closet er belagt med lyse akustikgulve. I de øvrige rum er der lagt elegante grå klinker. Karakteristisk for huset er et eksklusivt materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau.

 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Horsens Skovsvinget 6 S1

Husets fordele
Integreret carport
Gulv-til-loft vinduer
Skråloft i køkken/alrum
Hyggelig alkove 

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Horsens Skovsvinget 6 A1

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Jylland