Tilbage til oversigten

Lækkert vinkelhus med plads til den store familie

Sandvænget 18,
6640 Lunderskov

 

Masser af plads til store og små kendetegner dette gennemtænkte udstillingshus. Vinkelhuset er opført med facade i flere nuancer af lyse, blødstrøgne mursten, afvalmede gavle, tag belagt med sorte betontagsten, sorte vinduer og træværk giver det klassiske hus et moderne udtryk. Den store dobbelte garage har epoxy-belægning og direkte indgang til det praktiske bryggers.

Boligen byder på hele 188 velindrettede kvadratmeter og rummer separat børneafdeling med tre gode børneværelser, stort multirum og eget badeværelse. Forældreafdelingen er placeret med indgang fra opholdsstuen og her er soveværelse, walk-in closet og badeværelse.

290 Dæmpet

Husets hjerte er det store køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Køkken/alrummet har skråloft, elegant mørkt inventar, mørke bordplader og armatur/blandingsbatteri i messing.
Fra køkken/alrum, opholdsstue og mulitrummet, er der direkte udgang til terrasse og have. Fra opholdsstuen er der endvidere udgang til den overdækkede terrasse. Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré, depot og begge badeværelser er belagt med elegante, grå klinker. I resten af huset er der smukke akustikgulve. Store gulv-til-loft vinduer giver dejligt lysindfald. Overalt er der kræset for detaljerne. 

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

MG 4600 Dæmpet

Husets fordele

Stor dobbelt garage med epoxy-belægning
Overdækket terrasse
Skåloft i køkken/alrum
Multirum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

IMG 20191014 120004

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)