Tilbage til oversigten

Randers

Riddersporebakken 4
8930 Randers NØ

Velkommen til byggeudstillingen Randers Bygger 2019 på Riddersporebakken i det østlige Randers.
Her præsenterer eurodan-huse et eksklusivt vinkelhus på 149 m² med overdækket terrasse og integreret carport med redskabsrum. 

Huset ligger i en ny udstykning omgivet af grønne arealer på en 882 m² grund. Udvendigt fremstår huset flot med facade i gule blødstrøgne mursten, sort træværk og sorte 3-lags-træ/alu vinduer. Det afvalmede tag er belagt med sorte betontagsten.

Husets samlingspunkt er det store, lyse køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Tilsammen er de to rum næsten 60 m² og da begge rum har samme akustikgulve, giver det gode muligheder for møblering til hverdag og fest. Køkkenet er indrettet med stilfuldt mørkt inventar med mørke bordplader. Inventaret går igen på begge badeværelser. Her er elegante hvide bordplader med formstøbte vaske, væghængte toiletter og spejle med lys. Gulvene i begge badeværelser, bryggers og entré er belagt med grålige, kvadratiske klinker.

Boligen rummer desuden to børneværelser og et kontor med tilhørende badeværelse. Soveværelset har skabsvæg og direkte adgang til eget badeværelse.
Fra køkken/alrum er der udgang til terrasse og haven og fra opholdsstuen er der også udgang til den overdækkede terrasse. Huset er kendetegnet ved at der kun er én indgang - som er direkte fra carporten.

Kig forbi søndag
Åbent hus fra kl. 13-16

Oplev huset
hver søndag
kl. 13-16

Husets fakta

Husets fordele

Overdækket terrasse

Integreret carport

Væghængte toiletter med soft close

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Randers Riddersporebakken 4 So1

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 2

Trin 2 af 2

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)