Tilbage til oversigten

Familiehus med funktionalitet og stil i højsædet

Teglbakken 5
2990 Nivå

Huset er solgt. Spørg for byggepris

  Hent materiale på huset her

 

Velkommen til Teglbakken 5. En herskabelig villa, hvor stilistiske træk som sprosser, pilastre og formpressede døre går hånd i hånd med funktionelle løsninger til den moderne familie. Kigger du på plantegningen, ligner H-huset på 184 m² et 'ganske almindeligt' nybygget H-hus. Her er et hus som er inddelt, som den moderne familie i dag ønsker det. Med køkken/alrum, stue - som begge har udgang til terrasse og have - forældreafdeling med walk-in og børneafdeling. Udover den funktionelle indretning, er der andre detaljer, som gør huset her et besøg værd. De dukker op, når du går fra 2D til 3D.

 

Når du kommer til huset, ser du med det samme de klassiske, stilistiske detaljer med murede pilastre på hjørnerne, dobbelt gesims og vinduer med skrå sprosser. Når du træder ind gennem den store entré, står det lysende klart, at her er tale om noget særligt indenfor nybyg. Her er almue gerigter, høje  fodlister og stuklofter i alle rum. 

Nivå Teglbakken5 K1

Husets hjerte er det store gennemgående køkken/alrum som har inventar i smukt egetræ samt en granitbordplade med marmorlignende struktur. Her er prikken over i'et en massiv, håndlavet messing vask og dertil en Quooker i bruneret messing. Her er god plads til madlavning og lektielæsning, samt afslapning i den hyggelige alkove. Fra dette rum er der adgang til husets to sider, som byder på hhv. børneafdeling og stue med voksenafdeling. Fra stuen er der adgang til voksenafdelingen, som byder på et stort walk-in closet, soveværelse og et lækkert badeværelse hvor de klassiske detaljer også er gennemført. Her er fx armaturer udført i børstet kobber, en bordplade i sten og fronter i farven frostblå - en farve der i øvrigt er gennemført i både bryggers, begge badeværelser og walk-in closet. I modsatte ende af huset finde tre gode børneværelser, endnu et badeværelse og et praktisk bryggers. 

I køkken/alrum, entré, bryggers og badeværelser er gulvene belagt med smukke 60x60 cm klinker i gråbrune nuancer. Resten af husets gulve er belagt med et smukt sildebensparket.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra kl. 13-16

Husets fordele
- Et gennemført klassisk design
- Quooker
- Alkove

Nivå Teglbakken5 S2
Nivå Teglbakken 5

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland