Tilbage til oversigten

Et moderne bud på nutidens familievilla

Klokkevænget 52
3300 Frederiksværk

Huset er til salg - spørg for pris

  Hent materiale på huset her

Velkommen til et fantastisk vinkelhus på 139 velindrettede kvadratmeter. Husets klassiske udtryk med blødstrøgne mursten med reces, valmtag med lille gesims, belagt med sorte betontagsten, fuldendes af sorte vinduer samt sorte skot- og tagrender

Huset har øget loftshøjde til 2,63 m (20 cm ekstra). Alle vinduespartier og døre og ligeledes forhøjet med 20 cm og lader dagslyset strømme ind og giver en yderst behagelig rumfornemmelse.

Husets naturlige samlingspunkt er det store, lyse køkken/alrum, der er indrettet med eksklusivt lyst inventar kombineret med røget eg fra Svane Køkkenet – og naturligvis en Quooker. Her er god plads til hele familiens hverdag med lektielæsning, madlavning og hygge.

Sansevinduet med siddeplads er et lyst hyggehjørne i opholdsstuen. Slap af med en bog eller noget godt i ørene. Eller bare nyd at kigge ud i haven året rundt.

Mor med datter og søn der spiser

Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen, der rummer soveværelse med skabsvæg og eget, lækkert badeværelse med stor bruseniche med eksklusiv indbygget shampoohylde. Badeværelset har stilrene 60 x 60 cm klinker og væghængt toilet med skjult cisterne.

Resten af huset rummer to gode børneværelser,  lækkert badeværelse, bryggers med vægmonteret varmepumpe for pladsoptimering og entré, hvor der er adgang til et lille skjulte depot. I både entré og bryggers er der lystunneler.

Til hvem som helst der ikke vælger hvad som helst

Resten af huset rummer to gode børneværelser,  lækkert badeværelse, bryggers med vægmonteret varmepumpe for pladsoptimering og entré, hvor der er adgang til et lille skjulte depot. I både entré og bryggers er der lystunneler.

Udover huset er der en stilren carport med ensidig taghældning, hvor der er integreret solpaneler. Under samme tag er der et stort isoleret skur, hvor batteriet til solpanelerne er placeret. I carporten er der lavet indhak til affaldssortering og udedelen af luft/vand varmepumpen, så disse ikke skæmmer. Endvidere er der i carporten gjort klar til oplader til elbil.

Påske Krukke Mur

Et spændende hus hvor der er kælet for detaljerne - både hvad angår materialevalg og udstyrsniveau.

En bolig hvor lys, højt til loftet og behagelig rumfornemmelse er i højsædet.

Hammel Hvedebakken 44 Byg Og Bo 2023 V1
15.883 Klokkevænget 52, 3300 Frederiksværk

Husets fordele

 • Reces i murværk
 • Sorte skot- og tagrender
 • 20 cm ekstra lofthøjde
 • 20 cm højere vinduer/døre
 • Fuldlimede sildebens vinylgulve
 • Eksklusive 60 x 60 klinker
 • Quooker
 • Carport med solpaneler på taget og batteri i skuret
 • Luft/vand varmepumpe med væghængt indedel
 • Sansevindue med bænk
 • Overdækket terrasse

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. 

Murværk

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Det er en god begyndelse at gå i dialog med en byggerådgiver, allerede tidligt. Vi kan være behjælpelige med alt fra køb af byggegrund til fastlæggelse af jeres fremtidige budget.

Book et med en rådgiver i nærheden af dig

Ved afsendelse af denne formular, tillader jeg hermed at eurodan-huse må kontakte mig og sende relevant information pr. e-mail. Jeg accepterer samtidig eurodan-huses privatlivspolitik, samt cookiepolitik.
Kan til enhver tid tilbagekaldes

Se vores øvrige huse på Sjælland