Tilbage til oversigten

Markant arkitektur og stramme linjer

Cirkelbuen 26
3400 Hillerød

GPS: kør efter Tulstrupvej 3, 3400 Hillerød

Denne perle af et udstillinghus på Cirkebuen 26 byder på alt hvad hjertet begærer af lys, loftshøjde og lækre detaljer. Vinkelhuset er på 177 m² med fritstående carport på 52 m². Funkishuset er opført med fladt tag og facade i mørke mursten med mørk fuge.  Aluminiums-inddækninger og -vinduer giver kontrast og fuldender det rene udtryk.

Husets hjerte er det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Rummet har øget loftshøjde med hele 60 cm, der sammen med store vinduespartier og ovenlysvinduer, tilfører lys og god rumfornemmelse. Der er valgt sorte træbetonlofter i hele huset og mørke 50x100 cm klinker på alle gulve - undtagen i værelser, soveværelse og walk-in closet, hvor gulvene er belagt med lyse akustikgulve.

 

Hillerød Cirkelbuen 26 K4

Inventaret i køkkenet er holdt i lyse toner i en smagfuld kombination med hvide bordplader, hvide låger og fronter med vandrette lameller i lyst træ. Det lyse træ er også anvendt på den elegante listevæg i opholdsstuen.
Køkken/alrummet gemmer på en smart elevations vinkælder, så du altid har yndlingsvinen inden for rækkevidde. Det store glasparti i køkken/alrummet er forsynet med dobbelt skydedør, der gør det nemt at flytte hygge og måltider ud på terrassen, når vejret tillader det.

Er du til utraditionelle løsninger, højt udstyrsniveau og eksklusivt materialevalg, så kom oplev dette fantastiske udstillingshus.

Huset er isoleret iht BR2018 lavenergiklasse

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Overdækket terrasse
Ovenlysvinduer med motor og regnsensor
Elevations vinkælder i køkken/alrum


Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Hillerød Cirkelbuen 26 K2
Cirkelbuen 26 Hillerød

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Sjælland