Forskudt længehus med integreret carport

Lundbjerggård 2, Vindinge
4000 Roskilde

Enkelhed og smukke detaljer kendetegner dette 182 m² forskudte længehus med integreret carport. Arkitektonisk har huset et markant udseende med forskudt hus og dermed også forskudt tagkonstruktion. 
Udvendigt er huset opført med hvid vandskuret facade, murede gavle med gesims og klassisk rødt tegltag. Carporten har isoleret redskabsrum med støbt bund og direkte adgang til huset.

Midt i huset er det gennemgående køkken/alrum placeret. Skråloft, ovenlysvinduer og lydregulerende gipslofter sikrer en god akustik og et skønt lysindfald.
Køkken/alrummet er indrettet med hvidt, elegant inventar og har direkte udgang til have og terrasse.
I husets ene ende findes opholdsstuen. Herfra er der adgang til soveværelse med walk-in closet og eget lækkert badeværelse.

Roskilde Vindinge Lundbjerggård 2 K2

I husets modsatte ende findes de tre børneværelser med tilhørende badværelse samt praktisk bryggers. Gangen er forsynet med lystunneller, der giver naturligt lys.

Begge badeværelser er indrettet med stilfuldt hvidt inventar med hvide bordplader, væghængte toiletter med skjult cisterne og gulve belagt med smukke, lyse 50 x 100 cm klinker. Samme klinke er anvendt i køkken/alrummet, gangen og bryggers. I soveværelse, walk-in closet og værelserne er der lagt flotte trægulve.

Boligen er overalt indrettet med lækre, lyse materialer med fokus på rum til både fællesskab og individualisme. Huset er isoleret iht. BR2018.

 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Vandskuret hvid facade
Gennemgående køkken/alrum
Ovenlysvinduer i køkken/alrum

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Roskilde Vindinge Lundbjerggård 2 So2

Kørselsvejledning:
Indstil GPS’en til Tingvej 58. Når du kommer kørende fra Vindinge by, fortsætter du blot nogle få hundrede meter, hvorefter du skal dreje til højre ad Lundbjerggård. 

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse på Sjælland