Fantastisk længehus med integreret carport

Lundbjerggård 4, Vindinge
4000 Roskilde

Dette stilrene længehus på 168 m² indeholder alt hvad den moderne familie efterspørger. Huset er opført murede gavle med gesims, facade i blødstrøgne mursten i sort og gråbrune nuancer med mørke fuger, integreret carport og taget er belagt med klassisk rødt tegl.

Her er højt til loftet og plads til fællesskab i det store kombinerede køkken/alrum/opholdsstue på over 50 m². Loft til kip og store vinduer til kip i gavlen, sikrer masser af lys og en skøn rumfornemmelse i husets naturlige samlingspunkt.

 

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar, hvor hvide fronter og mørke bordplader kombineret med træ på køkkenøens fronter giver et varmt udtryk.
Den dejlige brændeovn giver hygge og varme til hele rummet. Gulvene i hele huset er belagt med smukke, grålige 60 x 60 cm klinker. Dog er der lyse, trægulve i værelser og soveværelse. 

Roskilde Vindinge Lundbjergård 4 S3

Huset rummer tre store børneværelser og soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til eget lækkert bad. De to badeværelser har væghængte toiletter med skjult cisterne, brede spejle, indbyggede shampoo-hylder,  lyse helstøbte bordplader med håndvaske og flot, sort inventar.

Her er kræset for detaljerne - både når det gælder materialevalg og udstyrsniveau. Huset er isoleret iht til BR2018 Lavenergiklasse.

 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Integreret carport
Muret skorsten
Loft til kip i køkken/alrum og opholdsstue
Brændeovn i køkken/alrum/opholdsstue
Trekantsvinduer til kip i køkken/alrum/opholdsstue

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Roskilde Vindinge Lundbjergård 4 G1

Kørselsvejledning:
Indstil GPS’en til Tingvej 58. Når du kommer kørende fra Vindinge by, fortsætter du blot nogle få hundrede meter, hvorefter du skal dreje til højre ad Lundbjerggård. 

Book et møde med din byggerådgiver her

Du kan booke et personligt møde med en byggerådgiver,

For at tage vores ansvarlige forholdsregler, tilbyder vi pt. at afholde møder telefonisk eller via Skype.
Udfyld formularen - så finder vi ud af det sammen.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse på Sjælland