Tilbage til oversigten

Knækhus med plads til store og små

Jernbjerglunden 17
4200 Slagelse

 

På Jernbjerglunden 17 i Slagelse byder vi velkommen til endnu et spændende udstillingshus. Knækhuset på 176 m² er opført med facade i mørke, elegante mursten med mørke fuger. De sorte betontagsten på taget, facade med gesims, sorte vinduer og sort træværk fuldender husets enkle udtryk. Den fritliggende funkis-carport er på 52 m² og har isoleret redskabsrum med støbt bund. 

Centralt i huset er det store gennemgående køkken/alrum placeret. Køkken/alrummet har skråloft med akustikfelter og er indrettet med stilrent mørkt inventar, mørke bordplader, sort vask og armatur. Rummet har ovenlysvinduer, store vinduespartier og udgange til have og terrasse.

I den hyggelige alkove i køkken/alrummet kan børnene slænge sig, slappe af og stadig være en del af det, der foregår i køkkenet.

Slagelse Jernbjerglunden 17 Al

I forældreafdelingen, som har indgang fra opholdsstuen, findes soveværelse, walk-in closet og tilhørende badeværelse. Dette badeværelse har dobbelt bruseniche med indbygget shampoo-hylde. Begge badeværelser har mørkt inventar med hvide helstøbte bordplader, runde spejle, væghængte toiletter med skjult cisterne og elegante marmor-look klinker i brusenichen.

Børneafdelingen rummer tre gode børneværelser med eget lækkert badeværelse. I køkken/alrum, kontor/depot, bryggers, gang og badeværelser, er der lagt flotte, grå  60 x 60 cm klinker. I resten af huset er der lagt lyse akustikgulve.

Huset er forsynet med solceller og er isoleret iht. til BR2018 Lavenergiklasse 

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Husets fordele
Skråloft i køkken/alrum og opholdsstue
Ovenlysvinduer i køkken/alrum
Lystunnel i gang
Hyggelig alkove
Solceller

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

46 Dæmpet
Slagelse Jernbjerglunden 17 (1)

Find vej
Få en kørselsvejledning

Book et møde med din byggerådgiver her

Går du i byggetanker, så book et møde med en af vores byggerådgivere.

Udover at vi sammen kan designe jeres drømmehjem, så kan vi også hjælpe med f.eks. finansering og køb af byggegrund.

Book dit møde i dag.

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)

Se vores øvrige huse i Sjælland