Tilbage til oversigten

To-plans-hus med plads til store og små

Egholmsvej 4 7
2830 Virum

Velkommen til dette flotte eurodan-hus i to plan. Huset er på 183 m² med integreret carport og er opført med elegant hvidfilset facade. Taget er med valmede gavle og er belagt med flotte, sorte engoberede tegl-tagsten. Gulv-til-loft vinduer med sprosser og franske altaner med glasværn pryder facaden og lader lyset strømme ind i alle rum.

 

Fra den store hall bydes du indenfor i husets stueplan, der rummer lækkert køkken/alrum og stor opholdsstue - begge med udgange til privat have og terrasser. Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar med hvide bordplader og fronter i mørkt træ - der sammen med elegante, grå gulvklinker - giver rummet varme og karakter.

Virum Egholmsvej 4 K5

I stueplan findes desuden bryggers med egen indgang, badeværelse og praktisk depot.

Første sal er indrettet med tre store værelser, soveværelse med adgang til eget badeværelse, toilet og repos. I badeværelser og toilet er der væghængte toiletter med skjulte cisterner, inventar med træfornter og hvide bordblader med formstøbte håndvaske. I forældrebadet på første sal, er der dobbelt bruseniche med rainshower.

Karakteristisk for boligen er et lyst og tidssvarende materialevalg, hvor farvevalg og inventar er afstemt efter hinanden.

Besøg os i udstillingshuset søndag fra
kl. 13-16

Virum Egholmsvej 4 K2

Husets fakta

Husets fordele
Flot hall
Hvidfilset facade

Energiklasse

Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2020

Virum Egholmsvej 4 Ha

Vil du have mere inspiration?

Bestil vores lækre katalog, og få det leveret lige til døren. Det er gratis og helt uforpligtende!

Trin 1 af 3

Trin 2 af 3

Trin 3 af 3

Jeg accepterer eurodan-huses privatlivspolitik, og ønsker at modtage relevant information fra eurodan-huse
(skal afkrydses for at modtage kataloget)